Voorwaarden

Inschrijving Workshops

U kunt zich telefonisch of per e-mail inschrijven voor één van de workshops  bij ART-TOGETHER-ROTTERDAM. Telefonisch kunt u ons bereiken onder nummer: 06-12481245 en 06-26966444.  Het e-mail adres is : info@art-together-rotterdam.nl. Na aanmelding ontvangt u van ons een bevestiging als bewijs van deelname. Bij inschrijving verbindt u  zich automatisch aan de inschrijvings- en annuleringsvoorwaarden zoals op deze pagina beschreven.

Betaling workshop

Als u zich telefonisch of per mailadres inschrijft voor één van onze workshops , dan geeft u daarmee automatisch akkoord voor het éénmalig afschrijven van het verschuldigde bedrag van uw bankrekening. U ontvangt van ART-TOGETHER-ROTTERDAM per e-mail een bevestiging met daarop de naam van de workshop, de datum waarop deze wordt gegeven, alsmede uw naam en adres. Pas na ontvangst van het getekende bevestigingsformulier is uw deelname definitief. Het gehele bedrag moet voor aanvang van de workshop betaald zijn mits anders is overeengekomen. Bij bedrijfsworkshops hanteren wij een aanbetaling van 25 %. Het juiste aantal deelnemers moet uiterlijk 2 weken van te voren worden doorgegeven.

Annuleringsvoorwaarden

Bij annulering van een workshop door de cursist, minimaal 2 weken voor aanvang, vindt restitutie van het workshopbedrag plaats.  Indien er op een later tijdstip cursisten afvallen worden 50 % van de begrootte kosten in rekening gebracht. Bij afzegging van cursisten op de dag zelf wordt 100 % van de begrootte kosten in rekening gebracht. Bij onvoldoende inschrijvingen behouden wij het recht een workshop of event te annuleren. Indien dit het geval mocht zijn, stellen wij u hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte om te kijken naar een andere geschikte datum. Mocht dit niet lukken dan retourneren wij het workshopbedrag.

ART-TOGETHER-ROTTERDAM sluit eventuele aansprakelijkheid voor schade aan privé eigendommen van deelnemers uit.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: